slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

3,8 км колії відремонтує Прид.зал. на поточному тижні 30/11/2010

На Придніпровській залізниці з 29 листопада по 3 грудня проводитиметься капітальний ремонт на станції Роздори. Середньому ремонту підлягатиме колія на станціях Пришиб, Запоріжжя-2, Плодородна та перегоні Пришиб – Плодородна.

Протягом тижня придніпровські залізничники замінять стрілочні переводи на станціях Запоріжжя-1, Сімферополь Вантажний та Кудашівка. Опоряджувальні роботи ведуться на станціях Сімферополь та перегоні Рядова – Грекувата.

Загалом з 29 листопада по 3 грудня 2010 року на Придніпровській залізниці буде відремонтовано капітальним ремонтом – 0,8 км та середнім – 3 км колії. Також залізничники замінять 3 комплекти стрілочних переводів та ще 3 комплекти відремонтують середнім ремонтом.

На цьому тижні у зв’язку із переходом на зимовий графік планові ремонтно-колійні роботи завершуються та переходять у режим поточної роботи за необхідністю.

З причини виконання колійних робіт у графіку руху приміських поїздів можливі зміни, тому залізничники Придніпровської закликають громадян уважно слідкувати за оголошеннями на вокзалах та планувати свої поїздки заздалегідь.