slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Залізничники зустрілись з кандидатом в депутати Дніпропетровської обласної ради 19/2/2013

На Придніпровській залізниці пройшла зустріч трудового колективу з кандидатом в депутати Дніпропетровської обласної ради по одномандатному мажоритарному виборчому округу №2 (Бабушкінський, Жовтневий, Кіровський, Красногвардійський райони міста та смт Авіаторське), ректором Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту імені академіка Лазаряна (ДНУЗТ) Олександром Пшіньком.

Під час бесіди з працівниками магістралі Олександр Пшінько зупинився на нагальних питаннях розвитку Придніпров’я: економічній та екологічній ситуації в регіоні, охороні здоров`я населення, розвиткові транспортної інфраструктури, в тому числі й залізничної, підтримці талановитої молоді тощо та запевнив колектив підприємства, що прагнутиме до вирішення цих та інших проблем спільно з керівництвом області та депутатським корпусом усіх рівнів.

Учасникам зустрічі було цікаво дізнатись і про плани кандидата щодо підтримки студентської молоді Дніпропетровська, зокрема, реалізацію програми «Студентський гуртожиток», мета якої - суттєво покращити побутові умови проживання студентів у гуртожитках; а також програми з облаштування дворів та парків спортивними майданчиками, що привчатиме підростаюче покоління до здорового способу життя, та ін.

Як ректор провідного залізничного вишу в Україні Олександр Пшінько запевнив, що й надалі не жалітиме зусиль для виховання професійної еліти галузі. Сьогодні очолюваний ним університет є лідером серед вишів України по запровадженню Болонської системи навчання, посідає перше місце за обсягами профільних наукових розробок, кількістю виданих дипломів міжнародного зразка (у навчальному закладі діють відразу три міжнародні програми: "Інтероперабельність та безпека залізничного транспорту", "Інтелектуальні транспортні системи" та "Магістри швидкісного руху»). Шістдесят викладачів вишу пройшли стажування в іноземних навчальних закладах та на залізниці Франції, яка надіслала зустрічні пропозиції щодо можливого навчання її спеціалістів у стінах ДНУЗТ.

Дана інформація також знайшла схвальні відгуки серед трудового колективу Придніпровської залізниці, чимало працівників якої також закінчило цей виш.

Загалом зустріч пройшла в теплій, дружній атмосфері порозуміння й підтримки.