slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

488 локомотивів залізниці обладнали супутниковою навігацією 1/3/113

Придніпровська залізниця обладнала 488 локомотивів системою супутникової навігації. З них 147 локомотивів експлуатуються у локомотивному депо Нижньодніпровськ-Вузол, 17 – Синельникове, 64 – у Кривому Розі, 24 – у П`ятихатках, 129 – у Мелітополі, 36 – у Сімферополі, 51 – у Дніпропетровську, 17 у Пологах та 3 – у Керчі.

Протягом 2013 року підприємство планує обладнати супутниковою навігацією ще 12 локомотивів.

Обладнання локомотивів супутниковою навігацією дозволяє в автоматичному режимі надавати інформацію про переміщення локомотивів для формування довідок про рух поїздів в режимі он-лайн. Разом з іншими системами, які забезпечують управління процесом перевезень, впровадження на залізничному транспорті систем супутникової навігації проводиться для підвищення ефективності використання рухомого складу, централізації управління рухом та автоматичного формування даних про виконану роботу.

Довідка: Єдину автоматизовану система керування вантажними перевезеннями Укрзалізниці (АСК ВП УЗ-Є) було введено в промислову експлуатацію 7 липня 2012 року. Центр базується на основі техніки IBM P780, системи управління базами даних Oracle і прикладного програмного забезпечення розробки українських спеціалістів ДП «Проектно-конструкторське технологічне бюро з автоматизації систем управління на залізничному транспорті України». Нині до системи підключено тисячі термінальних пристроїв, за допомогою яких працівники залізниць, починаючи від чергових по станціях, операторів локомотивних і вагонних депо, товарних касирів та закінчуючи керівниками мають змогу отримати інформацію свого рівня, яка дозволяє ефективно управляти вантажними перевезеннями.

У складі АСК ВП УЗ-Є задіяно більше 40 тис. програмних компонентів (програм, таблиць інше). У системі встановлено понад 1200 логічних контролів і щодоби опрацьовується понад 650 тис. запитів, зокрема понад 250 тис базоформуючих. та 204 тисячі інформзапитів. Середній час обробки повідомлень - менше 0.8 секунди на кожному з майже 100 потоків обробки. На сьогодні система АСК ВП УЗ-Є обслуговує понад 25 тис. користувачів 12 господарств Укрзалізниці. Середньодобове навантаження на програмно-апаратний комплекс АСК ВП УЗ-Є у години пік складає до 74%.