slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Збільшено винагороду за професійну майстерність поїзних диспетчерів 18/3/2013

Керівництво Придніпровської залізниці ухвалило спільне з профспілковою організацією підприємства (Дорпрофсожем) рішення про посилення матеріального стимулювання якісної роботи та високої професійної майстерності поїзних диспетчерів.

Так, відповідно до нового Положення про проведення щоквартального конкурсу поїзних диспетчерів на приз Героя Соціалістичної праці М.Т.Закорка передбачено збільшити розмір грошової винагороди за призові місця: перше – 4500 грн, друге – 3000 грн, третє – 2000 грн (раніше 1000, 750 та 500 грн відповідно).

Крім того, диспетчерів, які протягом календарного року не менше двох разів посядуть у фаховому змаганні перше місце, вирішено заохочувати ще й безкоштовною путівкою в один з оздоровчих закладів Придніпровської залізниці та привілеєм обирати бажаний період для чергової відпустки.

Метою щоквартального конкурсу на приз Героя Соціалістичної праці М.Т.Закорка є підвищення професійного рівня поїзних диспетчерів за рахунок вивчення ними передового досвіду, впровадження в організацію поїзної та експлуатаційної роботи новітніх методів та ідей, стимулювання якісної й ритмічної взаємодії з сусідніми дирекціями та залізницями тощо.

У конкурсі беруть участь кращі поїзні диспетчери чотирьох дирекцій залізничних перевезень Придніпровської залізниці – Дніпропетровської, Криворізької, Запорізької та Кримської.