slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Залізниця готує приміські електропоїзди до літніх пасажирських перевезень 20/3/2013

На Придніпровській залізниці готуються до впровадження нового графіка руху пасажирських поїздів (приміських та далекого прямування) на 2013-2014рр. Ця подія зазвичай відкриває щорічний сезон літніх пасажирських перевезень, і передує їй не тільки інтенсивна робота руховиків та пасажирників, але й підготовка самого рухомого складу – так званий, весняний комісійний огляд.

Придніпровська магістраль планує задіяти у приміських пасажирських перевезеннях за новим графіком 61 склад електропоїздів, рейковий автобус серії 620 М виробництва «ПЕСА Бидгощ» (Польща) для обслуговування ділянки Джанкой – Феодосія – Владиславівка - Джанкой, а також 98 вагонів ЦВМ і 17 локомотивів серії 2ТЕ116 і ЧМЕ3 для неелектрифікованих ділянок залізниці.

Під час проведення весняного комісійного огляду, мета якого - перевірити технічний, протипожежний, санітарно-гігієнічний та культурний стан моторвагонного рухомого складу (цьогоріч це 266 секцій електропоїздів), окрім регламентних робіт, передбачено виконати спецмиття всього рухомого складу, а також повне пофарбування 112 вагонів і часткове пофарбування кузовів та внутрішнього обладнання 106 вагонів електропоїздів.

Електропоїзди, що виходитимуть на приміські маршрути, мають відповідати вимогам чинних інструкцій з пожежної безпеки, тож перевірятиметься їх вкомплектування первинними засобами пожежогасіння, справність установок протипожежної автоматики, правильність укладання дротів і кабелів, коректність їх кріплення, цілісність ізоляційних матеріалів тощо.

Цьогорічний весняний комісійний огляд здійснюватиметься на базі трьох моторвагонних депо Придніпровської залізниці – Дніпропетровського, Запорізького та Сімферопольського.