slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

«Ми пам’ятаємо»: 26/4/2013

Інваліди та учасники Великої Вітчизняної війни у травні безкоштовно подорожуватимуть у вагонах 1-го класу поїздів Інтерсіті+ та забезпечуватимуться харчуванням

Упродовж травня інваліди (I-III груп) та учасники Великої Вітчизняної війни можуть здійснити необмежену кількість безкоштовних поїздок у вагонах першого класу усіх поїздів Інтерсіті+ (Хюндай).

Такі заходи проводяться в рамках благодійної акції «Ми пам’ятаємо», яку підтримала Рада Укрзалізниці.

Так, з 1 по 31 травня 2013 року (включно), інвалідам (I-III груп) та учасникам Великої Вітчизняної війни надається право нелімітованого безкоштовного проїзду у вагонах першого класу усіх поїздів Інтерсіті+ (Хюндай), які сполучають Київ з Дніпропетровськом.

Також до проведення акції долучився кетерінг-партнер Української залізничної швидкісної компанії – Торговий дім «Робікон», який забезпечуватиме усіх ветеранів Великої Вітчизняної Війни, які подорожують в рамках акції «Ми пам’ятаємо», безкоштовними продуктовими наборами та чаєм.

Особам, які супроводжують інвалідів та учасників Великої Вітчизняної війни (не більше 1-ї особи), надається 50% знижки на проїзд.

Благодійна акція не поширюється на вагони 2-го класу Інтерсіті + та на інші поїзди.

Щоб здійснити безкоштовну поїздку в рамках благодійної акції, інваліди та учасники Великої Вітчизняної війни повинні пред’явити у залізничній касі відповідне посвідчення за формою, що діяла на 01 січня 1992 року.

Інваліди та учасники Великої Вітчизняної війни уже сьогодні можуть звертатися до залізничних кас аби отримати безкоштовні квитки на період травневих перевезень.

При оформленні проїзду у вагони 1-го класу Інтерсіті+ з харчуванням, вартість послуги сплачується на загальних підставах.

Нагадаємо, що відповідно до встановленого переліку пільг, інваліди Великої Вітчизняної війни I і II груп мають право на безкоштовну проїздку (туди та назад) у поїздах дальнього слідування лише раз на рік.

Інваліди Великої Вітчизняної війни ІІІ групи та учасники Великої Вітчизняної війни можуть обрати або проїзд один раз на рік з 50% знижкою, або безкоштовний проїзд один раз на два роки (туди та назад). У цих випадках їм надаються безкоштовні талони на проїзд залізничним транспортом.

Завдяки проведенню акції «Ми пам’ятаємо» зазначені категорії громадян мають можливість зекономити талони, які дають право на пільговий проїзд, і використати їх в інший період, а протягом травня безкоштовно подорожувати у швидкісних електропоїздах Інтерісіті+.