slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Залізниця пропонує своїм пасажирам різноманітні та якісні послуги 18/7/113

        Які сервіси наразі пропонує своїм пасажирам Придніпровська залізниця, а які запровадить невдовзі - ці та інші актуальні для широкого загалу теми порушувались під час прес-конференції начальника відділу вокзалів Придніпровської залізниці Івана Леводянського в інформаційній агенції «Мост-Днепр» (м. Дніпропетровськ).

За його словами, сьогодні на Придніпровській залізниці пасажирів обслуговують 248 станцій і 24 вокзали (лише у Дніпропетровській області 89 станцій і 13 вокзалів). Вони працюють цілодобово та надають 95 послуг: від бронювання квитків по телефону і он-лайн, придбання їх у касах, зберігання ручної поклажі, підзарядки ноутбука, мобільного телефону, користування кімнатами відпочинку до перевезення автомобілів та багатьох інших.

Основною ж і найбільш затребуваною пасажирами послугою – бронюванням та придбанням квитків, тепер можна скористатись не лише у касах, а й через мережу Інтернет: обрати будь-яке місце у поїзді, оплатити його за допомогою персональної платіжної карти і навіть роздрукувати проїзний документ на власному принтері.

За словами начальника відділу вокзалів Придніпровської залізниці Івана Леводянського, замовлення та придбання квитків через всесвітню мережу набуває все більшої популярності серед пасажирів.

«Реалізація квитків через мережу Інтернет складає 7,5 % від загальної кількості проданих проїзних документів. Для обслуговування пасажирів, які замовили квитки таким чином, на вокзалах діють окремі каси», - розповів він.

Також Іван Леводянський зазначив, що сьогодні замовлені он-лайн квитки можна придбати не лише у залізничних касах, а й у відділеннях Укрпошти. А невдовзі громадяни, які з певних причин не змогли роздрукувати придбані через мережу Інтернет проїзні документи самостійно, зможуть це зробити у касах на 2-х вокзалах Придніпровської залізниці - Дніпропетровськ-Головний та Сімферополь.

Торкнулись і теми задоволення попиту пасажирів на перевезення у найпопулярніших на даний момент напрямках. Так, аби допомогти Львівській залізниці справитись з навантаженням у літній період, Придніпровська магістраль з 15 липня ввела поїзд №295/296 Сімферополь – Чернівці, який відправляється з Чернівців о 10.59, зі Львова - о 16.21, прибуває до Дніпропетровська о 09.50, відправлення з Дніпропетровська о 10.10, прибуття до Сімферополя о 17.40.

Зворотно, із Сімферополя – о 22.30, прибуття до Дніпропетровська о 05.35, відправлення з Дніпропетровська о 05.55, прибуття до Львова о 15.55, у Чернівцях - о 05.40.