slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Попереджено 21 спробу вкрасти вантажі та майно 14/2/2011

Працівники служби воєнізованої охорони Придніпровської залізниці з 7 по 13 лютого 2011 року попередили 21 випадок крадіжок вантажів і майна залізниці на суму майже 7, 4 тисячі гривень. При цьому за підозрою у скоєнні крадіжок було затримано 19 осіб. В тому числі спільно з міліцією попереджено 17 випадків крадіжок, із застосуванням службових собак – 5 випадків.

Так, наприклад, 7 лютого при проведенні оперативно-профілактичних заходів на ст. Діївка спільною з міліцією оперативною групою стрілецької команди Дніпропетровськ була попереджена крадіжка трьох гальмівних рукавів з вагонів на суму орієнтовно 600 гривень. За спробу скоїти крадіжку затриманий непрацюючий громадянин, якого разом із вкраденим було передано до лінійного відділу міліції на станції Дніпропетровськ.

9 лютого при проведенні оперативно-профілактичних заходів на станції Якимівка спільною з міліцією оперативною групою стрілецької команди Мелітополь була попереджена крадіжка 25 метрів рейки на суму 2600 гривень з недіючої під’їзної колії до асфальтобетонного заводу. За спробу скоєння злочину були затримані троє непрацюючих громадян, яких разом із вкраденим передано до лінійного відділу міліції на станції Мелітополь.

11 лютого при проведенні оперативно-профілактичних заходів на станції Воскобійня оперативною групою стрілецької команди Верхівцеве була попереджена крадіжка 200 кг вугілля на суму 350 гривень. За спробу її скоєння було затримано непрацюючого громадянина, якого разом із вкраденим передано до лінійного відділу міліції на станції Верхівцеве.