slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Будівництво вокзалу станції Рокувата швидкими темпами виходить на фінішну пряму 17/9/2013

Будівництво нового вокзалу станції Рокувата (м.Кривий Ріг) увійшло у нову стадію.

Зовнішні оздоблювальні роботи на фасаді двоповерхової новобудови вже практично виконані - тепер будівельники перемістилися переважно у внутрішні приміщення, де оперативно облаштовують стелі, облицьовують стіни гіпсокартоном, колона та сходи – натуральним каменем, а санпобутові кімнати, в яких уже прокладено водогінні та каналізаційні мережі, – кахлями.

Швидкими темпами виконуються також значні обсяги штукатурних та фарбувальних робіт.

Закінчено мощення тротуарною плиткою вокзального перону, який отримав фігурну металеву огорожу та оригінальні ліхтарі.

Загалом виконано робіт на суму понад 11 млн гривень.

Будівництво об’єкта ведеться у двозмінному режимі, щодня задіяні близько 120 фахівців різних професій та понад десяти одиниць техніки.

Такий напружений графік має забезпечити своєчасне завершення внутрішніх оздоблювальних робіт під установлення ліфтового та іншого обладнання, передбаченого в новому пасажирському вокзалі для комфорту та зручності пасажирів, у тому числі й з обмеженими фізичними можливостями.

Міська влада Кривого Рогу, яка взяла на себе зобов’язання облаштувати привокзальну площу зі зручною для містян автотранспортною розв’язкою, а також оновити в єдиному з вокзальним комплексом стилі фасади прилеглих будинків, також справляється зі своєю частиною робіт, про що красномовно свідчать будівельні «ліси» на житлових будівлях та гучне гудіння численної техніки на майданчику перед вокзалом.

Чергове інспектування перебігу робіт по станції Рокувата, яке днями провели начальник Придніпровської залізниці Ігор Гладкіх та міський голова Кривого Рогу Юрій Вілкул, мало на меті перевірити якість виконуваних робіт, спільно усунути проблемні питання, якщо вони є, а також з’ясувати, яким підрозділам потрібна допомога і чим саме.

Очільник Кривого Рогу Юрій Вілкул так прокоментував побачене: «Темпом робіт на станції Рокувата я задоволений. Залізничники зі своїми завданнями справляються вчасно, місто також намагається не відставати».

Дещо суворішим було резюме керівника Придніпровської залізниці Ігоря Гладкіх, який висловив низку зауважень, покликаних оптимізувати і пришвидшити різнопланові роботи, виконувані водночас і на обмеженій території.

Дедлайн закінчення внутрішніх оздоблювальних робіт – 1 жовтня. Будівельники запевняють, що справляться.