slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Залізничники готують приміські поїзди до роботи у холодну пору року 20/9/2013

Придніпровська залізниця веде активну підготовку до якісного обслуговування пасажирів у приміському сполученні під час осінньо-зимового періоду.

Для комфортного та безпечного перевезення громадян приміськими поїздами залізничники підготують 269 секцій електропоїздів та 1 дизель-поїзд, на підготовчі роботи заплановано направити близько 3 млн гривень.

Крім проведення планових ремонтних заходів, поїзди помиють, приведуть у належний санітарно-гігієнічний стан, перевірять справність протипожежних засобів, укомплектування рухомого складу первинними засобами пожежогасіння тощо.

Особливу увагу приділятимуть системам опалення, які мають узимку підтримувати у вагонах температуру не нижче +11-13 градусів. Для цього замінять всі несправні терморегулятори, відрегулюють роботу пристроїв термоавтоматики тощо. Також ревізують справність санвузлів, систем підігріву водяних баків вагонів, дверних механізмів у вагонах та пасажирських приміщеннях тощо.

Наразі в експлуатаційному парку Придніпровської залізниці для обслуговування пасажирів задіяно 59 складів електропоїздів, які обслуговують 301 приміський поїзд.

Зокрема, на території Дніпропетровської області курсують 133 приміські поїзди, Запорізький регіон обслуговують 93, а АР Крим 75 приміських поїздів.