slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Про підсумки місячника по підвищенню доходності від приміських пасажирських перевезень 8/10/2013

На Придніпровській залізниці завершився місячник по підвищенню доходності від перевезень пасажирів у приміському сполученні, який тривав з 1 до 30 вересня 2013 року.

Упродовж місяця залізничники спільно з працівниками транспортної міліції перевірили 592 приміські поїзди. У ході перевірок було виявлено 500 пасажирів пільгових категорій, що не мали відповідних посадочних талонів, та 171 пасажира, який придбав проїзний документ на відстань, меншу за дальність реальної поїздки, а також вилучено 1 тис. 647 недійсних проїзних документів.

На період місячника на 70 станціях та вокзалах Придніпровської магістралі діяв перонний контроль. Перевіряльники зупинили і направили до приміських кас за квитками та посадочними талонами близько 15 тисяч пасажирів, які збиралися сісти в приміські поїзди без проїзного документа.

Водночас у ході місячника перевірялася і коректна робота працівників залізниці, насамперед, провідників моторвагонного рухомого складу з правом продажу квитків: контроль за наявністю у пасажирів проїзних документів, відповідність вартості виданого квитка дальності поїздки пасажира, дотримання культури обслуговування та вимог до санітарно-технічного стану рухомого складу тощо.

За результатами цих перевірок за порушення посадових обов’язків трьох провідників приміських поїздів було звільнено, ще 23 отримали дисциплінарні стягнення.