slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На залізниці пройшов осінній комісійний огляд переїздів з автобусним рухом 23/10/2013

Щоосені на Придніпровській залізниці проходить комісійний огляд залізничних переїздів, насамперед тих, через які здійснюється автобусний рух.

Так, у період з 3 по 25 вересня поточного року комісія у складі фахівців залізничних служб колії, сигналізації та зв’язку, електропостачання, апарату безпеки руху та автотранспорту, а також представників Державної автомобільної інспекції МВС України, Державної інспекції України з безпеки на наземному транспорті, регіональних дорожньо-експлуатаційних організацій та ін. відвідала усі 298 залізничних переїздів з автобусним рухом, які є на Придніпровській магістралі.

Під час комісійного огляду було виявлено 943 недоліки, з яких 570 (або 60%) віднесено до компетенції залізничників (зауваження щодо асфальтування підходів до проїжджої частини, ремонту переїзних настилів, устрою пішохідних доріжок та огороджувальних стовпчиків, наявності попереджувальних знаків тощо), 373 (або 40%) стосувалися роботи дорожньо-експлуатаційних та інших підприємств.

На поточний момент близько 70% виявлених під час комісійного огляду недоліків уже усунуто причетними службами, роботу над рештою буде завершено найближчим часом.

Згідно з актами комісійного огляду всі проінспектовані залізничні переїзди отримали позитивний висновок щодо можливості автобусного руху через них.

Довідка: На Придніпровській залізниці експлуатується 490 залізничних переїздів, з них 462 обладнані автоматичною світлофорною сигналізацією, 65 переїздів з інтенсивним рухом оснащені додатковими автоматичним шлагбаумами для перекриття всієї проїжджої частини автошляху, 298 переїздів з автобусним рухом є регульованими, 120 – з черговим працівником.