slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Дисконтна програма набуває популярності серед працівників залізниці 30/10/2013

Кількість членів профспілкової організації Придніпровської залізниці, що долучилися до дисконтної програми Профспілки залізничників і транспортних будівельників України, зросла майже утричі - до 11,9 тисячі цьогоріч проти 4-х тисяч - у перший рік дії програми.

Збільшилась і кількість підприємств-партнерів програми: наразі з Дорпрофсожем Придніпровської магістралі співпрацюють 98 організацій (торік - 60), надаючи залізничникам знижки на свої товари чи послуги.

Це аптеки, медичні лабораторії, магазини, салони краси, туристичні та юридичні організації у Дніпропетровську, Нікополі, Орджонікідзе, Дніпродзержинську, Синельниковому, Запоріжжі, П`ятихатках, Марганці, Мелітополі, Пологах, Апостоловому, Павлограді, Севастополі, Кривому Розі, Ялті, Джанкої, Керчі та Сімферополі, а віднедавна до них приєдналися ще й банк, а також один із мобільних операторів.

Довідка: дисконтна програма була ухвалена 27 березня 2012 року Президією Ради профспілки залізничників і транспортних будівельників України та має виключно соціальний статус. Її мета – зекономити грошові витрати залізничників шляхом надання їм системних знижок на товари та послуги у торгових мережах та інших закладах.