slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Шановні залізничники, дорогі колеги! 31/10/2013

Сердечно вітаю вас із професійним святом!

Завдяки вашій наполегливій та високопрофесійній праці наші громадяни мають надійне та безперебійне транспортне сполучення, клієнти-вантажовідправники впевнені у безпечній та вчасній доставці своєї продукції.

Вашу роботу високо відзначають й провідні експерти: за розвитком інфраструктури ми на 25 місці у світі, а серед п’ятисот найбільших компаній країн Центральної та Східної Європи – на 21. Й все це заслуга багатотисячної команди – родини – залізничників. Переконаний, це не межа й надалі наші досягнення лише зростатимуть.

Разом ми постійно вдосконалюємо рівень послуг та технічних рішень. І ви як справжні професіонали, не зважаючи на будь-які труднощі, цілком віддаєтеся справі свого життя. Цьогоріч максимально забезпечено перевезення пасажирів до місць літнього відпочинку, навантажено мільйони тонн збіжжя, оновлено сотні кілометрів залізничних колій, відремонтовано вокзали, станції. Докладено колосальних зусиль для впровадження електронного квитка, щоб наші пасажири берегли власний час, не простоюючи у чергах до кас.

А завдяки високій довірі міжнародних фінансових установ Укрзалізниця залучили значні кошти для оновлення локомотивного парку та продовження розвитку транспортного сполучення.

Все це дозволяє наближати роботу залізниць до самих високих європейських стандартів, збільшувати заробітну плату та підвищувати рівень соціального захисту працівників галузі.

Бажаю вам міцного здоров’я, родинного затишку, достатку та успіхів у всіх починаннях!

Міністр інфраструктури України Володимир Козак