slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На поліпшення санітарно-побутових умов залізничників цьогоріч витрачено понад 11,4 млн грн 18/11/2013

          Залізничники повинні мати не тільки гідні умови праці, але й достойні санітарно-побутові умови, - вважають на Придніпровській магістралі. Для цього на підприємстві діє Програма приведення санітарно-побутових приміщень структурних підрозділів Придніпровської залізниці до нормативно-правових актів з охорони праці на 2012-2014 роки. Цьогоріч на виконання її заходів уже витрачено 11 млн 435,9 тис. грн., що майже на третину перевищує планові завдання.

           З початку поточного року капітальним або поточним ремонтом оновлено як цілі санітарно-побутові корпуси (наприклад, у Криворізькому локомотивному депо), так і окремі приміщення численних структурних підрозділів магістралі (гардеробні, душові й туалетні кімнати, кімнати приймання їжі та сушіння одягу, пункти обігріву тощо). Зокрема, покращено санітарно-побутові умови працівників вагонних депо Нижньодніпровськ-Вузол та Запоріжжя-Ліве, Верхівцевської енергодільниці, будівельно-монтажного експлуатаційного управління №1, товарної контори станції Правда Дніпропетровської дирекції залізничних перевезень та ін.

           Під час виконання ремонтів замінюються зношені каналізаційні та вентиляційні мережі, водогони, старе покриття дахів, віконні та дверні блоки, кахлі й сантехніка. Особлива увага приділяється встановленню енергоощадних приладів опалення та освітлення, а також укомплектуванню санітарно-побутових приміщень сучасними меблями та потрібною залізничникам побутовою технікою – кондиціонерами, холодильниками, чайниками, мікрохвильовими пічками, щоб у перервах між роботою або після трудового дня працівники підприємства почувалися по-домашньому комфортно й затишно.