slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На залізниці більш як удвічі зросла кількість квитків, замовлених онлайн 20/11/2013

      Переваги замовлення квитків через Інтернет, а також електронних проїзних документів (ЕПД) розуміють все більше пасажирів Придніпровської залізниці, які користуються поїздами у дальньому сполученні.

      Серед «плюсів» замовлення квитків онлайн - економія часу, можливість зразу сплатити за квиток банківською картою, а у зручний час оформити його у спеціальній касі вокзалу.

      ЕПД пасажири уподобали за те, що можуть роздрукувати його самостійно, без походу до залізничної каси, і пред’явити стюарду чи провіднику під час посадки до поїзда.

      Як зазначили у пасажирській службі Придніпровської залізниці, частка квитків, замовлених через Інтернет (у тому числі й ЕПД), сьогодні складає майже 9% від загальної кількості оформлених проїзних документів.

      Так, за 10 місяців 2013 року пасажири магістралі придбали на поїзди дальнього сполучення 9 млн 44,6 тис. квитків, з них через мережу Інтернет - 802,1 тисячі, або 8,9% (за 10 місяців 2012 р. – 377,5 тисячі), у тому числі ЕПД - 23,2 тисячі, або майже третину від усіх проїзних документів, замовлених онлайн.

       Довідково:Наразі Укрзалізниця впровадила електронні квитки на швидкісні електропоїзди категорії Інтерсіті+, які курсують з Києва у напрямку Львова, Харкова, Донецька, Дніпропетровська, Запоріжжя та зворотно, із Донецька та Харкова до Сімферополя та зворотно.

      ЕПД можна скористатись і під час проїзду нічними поїздами № 37/38 Донецьк-Київ-Донецьк, № 11/12 Сімферополь-Київ-Сімферополь, № 63/64 Харків-Київ-Харків, № 91/92 Київ-Львів-Київ, № 106/105 Одеса-Київ-Одеса, № 79/80 Київ-Дніпропетровськ-Київ.

      При оформленні електронного квитка через онлайн-систему Укрзалізниці booking.uz.gov.ua, необхідно обов’язково зазначити ім’я та прізвище особи, яка здійснюватиме поїздку. При посадці у вагон пасажир повинен мати паспорт або інший документ, визначений Правилами, затвердженими Наказом Міністерства інфраструктури України.

      На інші поїзди, окрім приміських, пасажири можуть через онлайн-систему booking.uz.gov.ua оформити бланк замовлення, який необхідно обміняти на квиток у будь-якій залізничній касі.