slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Дніпропетровська дитяча залізниця готується весело та активно зустрічати зимові свята 18/12/2013

Вихованці Дніпропетровської дитячої залізниці (ДДЗ) активно готуються до новорічних та різдвяних свят. Святкові перевезення на Малій Придніпровській розпочнуться 2 січня і триватимуть до 12.01.2014 року. У цей час юні залізничники кататимуть охочих казковим міським парком ім. Глоби, а 8 січня запрошують усіх на святковий концерт художньої самодіяльності з піснями, танцями та цікавими конкурсами.

Звичайно ж, не обійдеться і без новорічної ялинки. Невдовзі п’ятиметрова лісова красуня, яку вберуть гарними іграшками, святковими гірляндами та сніжинками, зробленими власноруч, прикрасить центральний вестибюль дитячої залізниці.

Також протягом зимових канікул у гості до юних залізничників завітають діти соціально незахищених категорій (сироти, позбавлені батьківського піклування, вихованці дитбудинків та будинків сімейного типу тощо), яких господарі Малої Придніпровської готуються приймати з особливою гостинністю і теплом.

Крім того, гості магістралі зможуть нарешті на власні очі побачити одне з головних та масштабних досягнень Дніпропетровської дитячої у 2013-му – її зменшену копію, над якою юні залізничники на чолі з інструктором локомотивної служби ДДЗ Олександром Бойком працювали протягом року.

«Запрошуємо мешканців, гостей міста і області у гості до новорічної Малої Придніпровської. Кожна дитина та дорослий, які завітають до нас під час зимових свят, неодмінно отримають велику «порцію» радості, позитиву та веселощів», - розповів начальник Дніпропетровської дитячої залізниці Роман Куриленко.

Довідка: у період новорічних свят, з 2 по 12 січня 2014 року, Дніпропетровська дитяча працюватиме з 10.00 до 16.00.