slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

У 2013 році на залізниці капітально відремонтували 20 переїздів 10/2/2014

Упродовж 2013 року для підвищення безпеки залізничних переїздів на Придніпровській залізниці було вжито комплекс організаційно-технічних заходів.

Зокрема, капітально відремонтовано 20 залізничних переїздів, заасфальтовано підходи до 15-ти, вкладено 35 комплектів переїзних настилів на 25 залізничних переїздах, покращено видимість – на одному, 2 переїзди з автобусним рухом було обладнано засобами переїзної автоматики, ще на 7-ми ці пристрої модернізували.

На низці залізничних переїздів магістралі було впроваджено світлодіодні головки світлофорів (98 од.), а також попереднє ввімкнення загороджувальної сигналізації при аварійному відкритті основних шлагбаумів.

Для профілактики дорожньо-транспортних пригод серед водіїв автотранспорту та пішоходів минулоріч було надруковано 20 тис. флаєрів з правилами безпеки руху на залізничних переїздах. Їх розповсюджували як на самих залізничних переїздах, так і в квиткових касах, пасажирських поїздах дальнього та приміського сполучення тощо.

У 2014 році придніпровські залізничники запланували капітально відремонтувати ще 20 залізничних переїздів, також обладнати переїзною автоматикою один залізничний переїзд з автобусним рухом, на 2-х – модернізувати пристрої автоматики, на 25-ти - вкласти настил зі збірного залізобетону, впровадити на переїзних світлофорах 60 світлодіодних головок та ін.

Довідка: у січні 2014 року на залізничних коліях та переїздах Придніпровської залізниці сталася одна дорожньо-транспортна пригода без постраждалих (стільки ж – у січні 2013 року).

У минулому році на магістралі зареєстровано 7 ДТП з 3 постраждалими.

Усі ці випадки сталися виключно з вини водіїв автотранспорту, які знехтували правила безпеки під час перетину залізничних переїздів.

Закликаємо водіїв автотранспортних засобів та пішоходів, які перетинають колії, неухильно дотримуватись правил безпечної поведінки на залізничному транспорті, що є безальтернативною умовою безпеки на залізниці.