slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Почастішали випадки незаконного втручання сторонніх осіб у роботу Придніпровської залізниці 13/3/2014

У січні-лютому 2014 року на Придніпровській магістралі зареєстровано 8 випадків несанкціонованого втручання сторонніх осіб у роботу залізничного транспорту (проти 3 таких випадків за аналогічний період 2013 року).

Зокрема, зареєстровано 3 випадки розобладнання рухомого складу, пристроїв та споруд; по одному - накладання чужорідних предметів на колію та перекриття руху поїздів сторонніми особами. Окрім цього, тричі надходила інформація про встановлення у вокзалах, рухомому складі та на об’єктах залізниці вибухових пристроїв.

Унаслідок несанкціонованого втручання сторонніх осіб у січні-лютому 2014 року на Придніпровській залізниці було затримано 11 поїздів сумарно на 5 год 56 хв.

Крім того, за цей же період на залізничних переїздах і коліях Придніпровської магістралі сталося 2 дорожньо-транспортні пригоди, які призвели до затримки 2 поїздів сумарно на 3 год 14 хв.

Придніпровські залізничники застерігають: несанкціоновані втручання у діяльність залізничного транспорту не тільки викликають затримку руху вантажних і пасажирських поїздів, але й можуть спричинити аварійну ситуацію з непередбачуваними наслідками, загрожувати безпеці життя та здоров'я пасажирів і працівників транспорту.

Незаконне втручання у діяльність залізничного транспорту передбачає як адміністративну, так і кримінальну відповідальність, від якої не звільняє необізнаність громадян із чинними правовими актами.