slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На залізниці підбили підсумки XV-го шахового турніру пам’яті В.М.Ковалюка 17/3/2014

Дорожній фізкультурно-спортивний клуб «Локомотив» та об’єднана профспілка служб Придніпровської залізниці підбили підсумки XV-го турніру з шахів пам’яті колишнього головного редактора газети «Придніпровська магістраль» Василя Митрофановича Ковалюка.

Учасниками цьогорічних змагань, які традиційно проводилися за круговою системою, стали 16 шахістів – представники служб та структурних підрозділів магістралі, відомчого друкованого видання «Придніпровська магістраль», Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту ім. академіка Лазаряна та метрополітену.

Серед змагальників – чотири кандидати в майстри спорту з шахів і єдина представниця слабкої статі (енергодиспетчер дистанції електропостачання Нижньодніпровськ-Вузол Олена Пензіна).

Після більш як півтора десятка напружених інтелектуальних «поєдинків» за сумою балів кращим шахістом Придніпровської залізниці сьомий раз поспіль (і ввосьме загалом) став інженер служби охорони праці Павло Шиманський. Він переміг у 13 зіграних партіях, ще дві закінчив унічию.

Другу сходинку п’єдесталу посів Олександр Іванісов (Дніпропетровський метрополітен), а третю нагороду виборов його колега Юрій Услугін.

Вручаючи нагороди переможцям XV-го шахового турніру (кубки, Почесні грамоти та грошові заохочення), голова об’єднаної профспілки служб Придніпровської залізниці Олександр Мунтян зазначив: «Приємно, що наші залізничники отримують нагороди не тільки за трудову доблесть, але й за спортивні досягнення, що вони знаходять час і сили для здорового дозвілля, самовдосконалення та розвитку».

Популярність шахів серед придніпровських залізничників підтвердив і завідуючий фізкультурно-оздоровчим комплексом «Локомотив» Володимир Патлаха. За його словами, про це свідчать масові дорожні, регіональні та міжвідомчі змагання, проведення яких вже стало доброю щорічною традицією. Так, останній дорожній Чемпіонат з шахів нещодавно (15-16 лютого) пройшов у Сімферополі. Він зібрав 11 команд та більше трьох десятків найсильніших шахістів Придніпровської залізниці.