slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На вокзалі Дніпропетровськ надають інформаційну допомогу переселенцям з Криму 9/4/2014

Для всебічної підтримки жителів Автономної Республіки Крим у приміщенні вокзального комплексу Дніпропетровськ-Головний облаштовано спеціальний координаційний центр, де представники місцевих органів влади надають біженцям з півострова консультаційну допомогу.

Зокрема, у центрі можна отримати інформацію стосовно забезпечення житлом для тимчасового проживання на Дніпропетровщині, соціальними та пенсійними виплатами, щодо працевлаштування, а також з питань правового характеру.

Протягом двох тижнів роботи центру сюди звернулися шестеро людей. За словами консультантів, переважно кримчани цікавляться питаннями працевлаштування та соцвиплат. Окрім того, були звернення і від мешканців Дніпропетровська, які мають житло у Криму і бажають з’ясувати для себе певні юридичні тонкощі.

Центр працює у щоденному режимі: по буднях - з 8.00 до 12.00 та з 16.00 до 20.00, по вихідних – з 8.00 до 14.00. Графік його роботи підлаштовано під прибуття потягів кримського напрямку – тож кримчани можуть отримати потрібну їм консультацію, щойно прибувши до міста. Центр знаходиться за залом очікування підвищеної комфортності.

Для отримання інформаційної допомоги прибулим потрібно пред’явити паспорт із кримською пропискою. Консультація надається на місці, за потреби – у телефонному режимі. Якщо ж питання потребує більш детального розгляду, людину направляють до відповідного департаменту Дніпропетровської міської ради або облдержадміністрації.