slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Близько 18,5 тис. придніпровських залізничників уже приєдналися до дисконтної програми профспілок 31/7/2014

Серед працівників Придніпровської магістралі дедалі більшої популярності набуває ініційована Профспілкою залізничників і транспортних будівельників України дисконтна програма, яка дозволяє розширити пільги та соціальні гарантії залізничників.

На цей час до дисконтної програми вже приєдналися майже 18,5 тисячі придніпровських залізничників, які користуються знижками на низку товарів та послуг підприємств-партнерів програми. Це магазини, аптеки, медичні лабораторії, страхові компанії, банки, салони краси, кафе та ресторани, туристичні та юридичні організації, розташовані у Дніпропетровську, Кривому Розі, Нікополі, Орджонікідзе, Дніпродзержинську, Синельниковому, Запоріжжі, П`ятихатках, Марганці, Мелітополі, Пологах, Апостоловому та Павлограді.

Серед найбільших закладів, які надають залізничникам дисконти - один із мобільних операторів та мережа автозаправочних комплексів.

Загалом із профспілковою організацією Придніпровської залізниці (Дорпрофсожем) у рамках програми співпрацюють 65 підприємств та організацій.

Довідка: дисконтна програма була ухвалена 27 березня 2012 року Президією Ради профспілки залізничників і транспортних будівельників України. Програма охоплює 870 закладів, які надають системні знижки на товари і послуги у 100 містах України. Власниками карт уже стали більше 60 тис. членів галузевої профспілки.