slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Улітку на магістралі пройшли виробничу практику понад 200 студентів-залізничників 30/9/2014

У період літніх пасажирських перевезень Придніпровська магістраль дала роботу 205 студентам профільних вишів. Виробнича практика проходила на підприємствах колійного, локомотивного, вагонного та пасажирського господарства, служб електропостачання, сигналізації та зв’язку, а також у дирекціях залізничних перевезень.

Цього літа до залізничної справи на магістралі долучився 191 студент Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту ім. академіка Лазаряна (ДНУЗТ) та 14 студентів Української державної академії залізничного транспорту (УкрДАЗТ). Більше третини з них (34,1%, або 70 осіб) проходили практику на оплачуваних робочих місцях. Як відзначають у службі кадрової та соціальної політики залізниці, це ті, хто навчається за направленням Придніпровської магістралі.

За результатами роботи шестеро кращих практикантів були відзначені подяками від керівництва залізниці.

Наступна черга практикантів прийшла на магістраль 1 вересня. Від цієї дати розпочався термін виробничо-технологічної практики у вихованців Дніпропетровського коледжу транспортної інфраструктури (ДКТІ). На цей час 70 студентів цього навчального закладу працюють на залізниці на оплачуваних робочих місцях.