slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На Придніпровській магістралі привітали ветеранів-залізничників 1/10/2014

З нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана в управлінні Придніпровської залізниці відбулися урочистості за участі керівництва підприємства, Дорпрофсожу та Ради ветеранів.

Звертаючися до старших колег, заступник начальника залізниці Павло Рипюк подякував їм за сумлінну працю і відзначив, що літніми їх можна назвати лише за паспортом - душею вони, як і раніше, молоді та енергійні.

«Саме Ви, старше покоління залізничників, - джерело нашої мудрості та професіоналізму. Ви працювали на благо держави, захищали країну у складні воєнні часи, згодом – відбудовували, а зараз – навчаєте молодь. Керівництво залізниці надає ветеранам всебічну допомогу та підтримку. Однак жоден Колдоговір не може передати ту душевну теплоту, з якою ми ставимося до Вас».

Теплі слова на адресу ветеранів та побажання міцного здоров’я, добробуту і мирного неба над головою пролунали також від голови Дорпрофсожу Олександра Букреєва та очільника дорожньої ветеранської організації Валерія Козловського.

За багаторічну плідну працю та значний внесок у розвиток Придніпровської залізниці керівництво магістралі заохотило 14 ветеранів залізничної галузі. Зокрема, четверо з них були нагороджені знаками «Заслужений ветеран Придніпровської залізниці», ще десятеро - почесними грамотами й подяками від керівництва та відповідними грошовими виплатами. Двадцять одного представника ветеранської спільноти відзначили почесними грамотами дорожньої Ради ветеранів.

На цей час на обліку Ради ветеранів Придніпровської магістралі знаходиться 30 тис. 214 пенсіонерів-залізничників.