slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Шановні залізничники, дорогі колеги! 3/11/2014

Щиро вітаю вас із професійним святом!

Досвід, відповідальність, любов до своєї справи та націленість на результат кожного з вас є основою розвитку залізничної галузі.

У той час як земля на Сході України продовжує здригатися від вибухів, залізничники мужньо виконують свій професійний обов’язок. Ризикуючи власним життям, машиністи й провідники виходять у рейси та забезпечують залізничне сполучення з небезпечною територією. Завдяки колійникам, енергетикам, диспетчерам та будівельникам залізниця навіть в умовах бойових дій перевозить пасажирів і вантажі.

Через війну на Сході багато зусиль залізничників та матеріальних ресурсів галузі спрямовано на відновлення зруйнованих об’єктів – сотень кілометрів колій, десятків пошкоджених мостів і шляхопроводів, вокзалів і станцій, шкіл та лікарень. Допомога мирним жителям східних областей стала нашим спільним першочерговим завданням.

Водночас ми на належному рівні забезпечили літні перевезення пасажирів, відновили і активно розвиваємо рух денних швидкісних поїздів, навантажили мільйони тонн зернових і інших стратегічних вантажів, розпочали модернізацію рухомого складу. Нам вдалося налагодити прозорі схеми роботи, які в майбутньому забезпечать стабільний розвиток та реформування галузі.

Попри складну фінансово-економічну ситуацію ми продовжуємо втілювати стратегічні проекти, серед яких – будівництво Бескидського тунелю, покликаного значно збільшити обсяги транзитних вантажів до Європи.

Нашими пріоритетами є забезпечення соціальних гарантій працівників і ветеранів-залізничників, збереження мережі галузевих медичних та оздоровчих закладів, а також кадрового потенціалу.

Розпочався процес реформування галузі. Створення акціонерного товариства «Українська залізниця» дозволить залучити інвестиції та модернізувати залізничний транспорт, адаптувати його до сучасних вимог конкурентної економіки та європейських стандартів, покращити сервіс для пасажирів та вантажовідправників, повернути престиж професії залізничника. Вірю, що разом ми вирішимо поставлені завдання та впишемо нові славні сторінки в історію залізничної галузі.

Бажаю вам міцного здоров’я, родинного затишку, щастя, благополуччя, миру та успіхів у всіх добрих справах!

З повагою

Генеральний директор Укрзалізниці Борис Остапюк