slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Придніпровські залізничники забезпечують стабільний рух пасажирських та вантажних потягів 30/12/2014

Рух пасажирських та вантажних потягів по Придніпровській залізниці на цей час здійснюється за графіком. Ведуться роботи зі снігоборотьби, в яких задіяно 15 одиниць спеціальної техніки, що виконує очищення колій від снігу та обдув стрілочних переводів, та понад 1400 залізничників. Планується проводити снігоприбирання цілодобово.

Рясні снігопади, які супроводжувалися хуртовинами та заметілями, в регіонах обслуговування Придніпровської залізниці (Дніпропетровщина, Криворіжжя, Запорізька область) пройшли в другій половині 29 грудня та у ніч на 30 грудня. Швидкість вітру подекуди сягала 20-25 мсек. Найбільша кількість снігу випала по Криворізькій дирекції залізничних перевезень, де висота снігового покриву перевищує 20 см.

Для забезпечення безперебійного та безпечного руху поїздів у ніч на 30 грудня на Придніпровській магістралі працювали 1413 залізничників та 12 одиниць спеціальної снігоприбиральної техніки. Було розпочато також прибирання снігу з територій залізничних вокзалів та станцій.

У зв’язку з несприятливими погодними умовами на Придніпровській залізниці у другій половині 29 грудня – у ніч на 30 грудня було затримано чотири пасажирські потяги (від 1 год. 20 хв. до 2 год.) та низку вантажних поїздів.