slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

З початку 2015 року на залізниці вберегли від розкрадання майна та вантажів майже на 63 тисячі гривень 3/2/2015

Протягом січня 2015 року спільними зусиллями оперативних груп воєнізованої охорони Придніпровської магістралі та транспортної міліції було попереджено 22 крадіжки вантажів та майна підприємства на суму близько 63 тис. гривень. За підозрою у їх скоєнні затримано 22 зловмисників.

За даними служби відомчої воєнізованої охорони залізниці, майже половину всіх злочинних спроб становлять крадіжки вантажів, які перевозить залізниця. Так, за перший місяць року ВОХРівці попередили 10 таких розкрадань на суму понад 43 тис. гривень. За підозрою у їх скоєнні затримали чотирьох осіб.

Найбільш криміногенними у січні ВОХРівці називають ділянки Чаплине – Пологи, П’ятихатки – Жовті-Води-1- Савро та П’ятихатки- Желєзнякове - Верхівцеве.

Найчастіше у цей період крадії зазіхали на брухт (5 випадків) та вугілля (2 випадки). Була також зареєстрована спроба вкрасти з вантажного вагона добрив більш як на 20 тис. грн.

Окрім того, з початку року ВОХРівцям довелося тричі попереджувально застосовувати зброю, щоб відвернути зухвалі спроби розкрадання вантажів (переважно брухту).