slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Шановні залізничники! Дорогі ветерани! 5/5/2011

Сердечно вітаю Вас із Днем Перемоги! Нам, сучасникам, важко навіть уявити захват, радість та щастя, які принесла з собою перша мирна весна. Справжнє історичне значення цієї події ми змогли оцінити лише з часом. Десятиліття миру в Європі, свобода та незалежність багатьох народів – за все це було сплачено кров’ю наших батьків, дідів та прадідів. Свою героїчну місію під час Великої Вітчизняної війни виконали і працівники залізничної галузі.

Нині в залізничній сім’ї понад 235 тисяч ветеранів і наш священний обов’язок – оточити ветеранів турботою та увагою не тільки в свята, а й у будні. Ветерани сьогодні отримують матеріальну допомогу, путівки для санаторно-курортного лікування, забезпечуються засобами пересування та реабілітації. Звичайно, наша сьогоднішня турбота про вас, – це лише мала частка того, що ми хочемо й повинні зробити.

Шановні ветерани - залізничники! Вам ми зобов’язані всім – життям, гідністю, щастям наших дітей. Від імені всіх працівників галузі дозвольте висловити вам вдячність за мужність, відвагу й самовідданість. Живіть довго, залишаючись для нас прикладом честі та мужності.

У цей світлий день бажаю вам, дорогі ветерани, і вашим близьким міцного здоров’я, тепла та любові від друзів і рідних!

З повагою та найкращими побажаннями

Генеральний директор Укрзалізниці: Володимир Козак