slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Придніпровська магістраль нагадує пасажирам про послуги у своїх поїздах 7/4/2015

Придніпровська залізниця постійно працює над розширенням переліку послуг, а також підвищенням якості обслуговування пасажирів.

На цей час у поїздах формування Придніпровської магістралі подорожуючі можуть за потреби підзарядити ноутбук або мобільний телефон, покласти свої продукти у холодильник або розігріти їжу в мікрохвильовій печі, скористатися послугою з перевезення приватних відправлень вагою до 200 г («Експрес-передачею»), через провідника замовити послуги носія в пункті прибуття або оголошення по гучному зв’язку в вагоні.

За наявності вільних місць у потязі пасажири також мають можливість оформити проїзний документ безпосередньо у начальника поїзда або пересісти у вагон вищої категорії.

Вищезазначені послуги є платними.

Перелік платних послуг, що надаються пасажирам у поїздах формування Придніпровської залізниці

Щодо постільної білизни і чаю, то їх зручніше оплачувати через залізничну касу в складі вартості квитка. Вартість постільної білизни у плацкартному вагоні на цей час становить 14 грн, у СВ - 24 грн, склянка чаю у поїздах формування Придніпровської залізниці коштує 5 грн. Утім, придбати чай можна і дорогою, звернувшись безпосередньо до провідника.

Приготування й подачу гарячого напою, видачу білизни (а у СВ – ще й застилання-прибирання постелі) провідник виконує безоплатно. Безкоштовним у поїздах формування Придніпровської залізниці є також користування аптечкою, щіткою для взуття та одягу - на прохання пасажира їх також має видати провідник.