slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

До Євро-2012 на вокзалі заговорять англійською 18/5/2011

Працівники вокзалу Дніпропетровськ посилено вивчають англійську мову, аби порозумітися з іноземцями, які приїжджатимуть на чемпіонат Європи з футболу у 2012 році.

Наразі навчання проходять 32 фахівці, які безпосередньо спілкуватимуться чи доноситимуть інформацію до іноземних пасажирів поїздів та очікуючих на вокзалі, - чергові по вокзалу, диктори, адміністратори квиткових кас, працівники сервіс-центру, прийомоздавальники вантажу та багажу, представники адміністрації вокзалу.

«Навчальний план розрахований на 54 години, наші працівники займаються тричі на тиждень по 2 години. Навчання проводиться в кабінеті технічного навчання, оснащеному необхідним обладнанням для вивчення іноземної мови», - говорить інженер вокзалу Дніпропетровськ та розробник програми з вивчення англійської мови для колег Юлія Касаткіна.

Крім того, адміністрація вокзалу Дніпропетровськ придбала спеціальні розмовники англійської, польської, французької та інших мов, а також словники, які допоможуть залізничникам на достатньому рівні підтримувати розмову з іноземними гостями.