slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На Придніпровській магістралі посилюють нагляд за схоронністю інфраструктури, яка гарантує безпеку руху поїздів 26/6/2015

На Придніпровській залізниці проходить Місячник по забезпеченню схоронності інфраструктури залізничного транспорту, пов’язаної з безпекою руху поїздів.

Його проведення обумовлене збільшенням кількості випадків незаконного втручання сторонніх осіб у роботу магістралі, прагненням залізничників припинити ці злочинні дії, зберегти майно магістралі, насамперед те, від стабільної та справної роботи якого залежить безпека руху.

Одне з основних завдань місячника – забезпечити цілісність залізничних колій, засобів СЦБ, пристроїв енергопостачання та рухомого складу залізниці. З цією метою працівники структурних підрозділів магістралі щодоби проводять обходи та об’їзди територій обслуговування на головних напрямках залізничного руху, оглядають колії, стрілочні переводи, електроустаткування на станціях, перегонах, тощо.

На залізниці посилено контроль за двостороннім обміном інформацією про виконання робіт на залізничних коліях та у смузі відведення між станціями та локомотивними бригадами поїздів, які слідують даним перегоном. Виявивши сторонніх осіб або підозрілу активність поблизу колій машиністи зобов’язані негайно сповістити станційних працівників, а ті – оперативно передати інформацію до підрозділів воєнізованої охорони залізниці і транспортної міліції.

Підрозділи ВОХР та УМВС на Придніпровській залізниці невідкладно повідомляються також про кожне спрацювання сигналізації про хибну зайнятість перегону, насамперед на ділянках шляху, де фіксують найбільшу кількість крадіжок та розобладнання пристроїв СЦБ.

Для захисту від проникнення сторонніх осіб та збереження державного майна виконується системне оновлення освітлювальних мереж на виробничих базах та дворах залізниці, ремонтуються та зміцнюються периметральні огорожі, у будівлях установлюються додаткові замки та віконні решітки.

Спільно з працівниками правоохоронних органів залізничники патрулюють найбільш криміногенні ділянки магістралі, здійснюють перевірки пунктів приймання брухту, розташованих у прилеглих до колій районах, щоб виявити деталі залізничної інфраструктури, рухомого складу, окремі види вантажів тощо, які були викрадені зловмисниками.