slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

До програми добровільного медичного страхування долучилися понад 64 тис. придніпровських залізничників 23/9/2015

Придніпровська залізниця піклується про соціальний захист своїх працівників. Одна із соціальних гарантій, закріплених у Колективному договорі підприємства, – турбота про здоров’я залізничників, забезпечення їм якісної та своєчасної медичної допомоги.

Так, у рамках нової програми добровільного медичного страхування на Придніпровській магістралі станом на 1 вересня 2015 року страхові поліси мають 38 тис. 868 працівників. За даними служби кадрової та соціальної політики, це 87,4 % від загальної кількості залізничників.

До програми також приєдналися 25 тис. 746 пенсіонерів-залізничників, що становить 86,9 % від загальної облікової кількості.

Довідка: Програма добровільного медичного страхування категорії «Стандарт-4» діє на Придніпровській залізниці з 1 листопада 2013 року. Вона дозволила розширити ліміти на придбання лікарських засобів та виробів медичного призначення, а також збільшити види оплачуваної страховиком медичної допомоги. Придніпровська магістраль власним коштом оплачує 50% вартості страхових внесків працівникам та стовідсотково - пенсіонерам-залізничникам.