slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Олександр Завгородній здійснив об’їзд Придніпровської та частково Донецької залізниць 12/10/2015

Дев’ятого жовтня в.о. генерального директора Укрзалізниці Олександр Завгородній проінспектував стан інфраструктури Придніпровської залізниці (колійної мережі, електрогосподарства, пристроїв СЦБ, вокзально-станційних та виробничих будівель, штучних споруд тощо) на здатність стабільно забезпечувати зростаючі обсяги вантажних перевезень, відповідність сучасним вимогам до безпеки руху, а також готовність до роботи в осінньо-зимовий період.

Крім того, під час об’їзду Олександр Завгородній оглянув виробничі та санітарно-побутові приміщення окремих структурних підрозділів залізниці, зокрема локомотивного депо Пологи, звернув увагу на умови, в яких працюють придніпровські залізничники.

Посилена увага очільника залізничної галузі до Придніпровської магістралі не в останню чергу пов’язана з тим, що на цей час залізниця виконує чи не найбільші в мережі Укрзалізниці обсяги вантажної роботи, зокрема забезпечує перевезення вугілля, вкрай потрібного промисловому та житлово-комунальному сектору країни для успішного проходження зимового періоду.

Значна частина маршруту поїздки керівника Укрзалізниці проходила і територією Донецької залізниці (на маріупольському напрямку), де О.Завгородній також оглянув стан колійної мережі і штучних споруд, зокрема тих, що потребують відновлення. Крім того, Олександр Завгородній поспілкувався з трудовими колективами Маріупольського вузла (самої станції, пасажирського вагонного депо та ін.).