slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Пам’яті Володимира Івановича Стрельцова 23/10/2015

Учора, 22 жовтня 2015 року, на 83 році пішов із життя почесний залізничник – Володимир Іванович Стрельцов. Це гірка і непоправна втрата для його рідних та близьких, друзів і колег, усіх, хто знав його, за довгі роки працював поруч із ним.

Уся трудова діяльність Володимира Івановича була пов’язана із залізничним транспортом, Придніпровською магістраллю, зі станцією П’ятихатки.

Після закінчення Дніпропетровського інституту інженерів залізничного транспорту Володимир Стрельцов у 1957 році прийшов на залізницю черговим по станції П’ятихатки. У 1961 році був призначений заступником начальника, а в 1972-му став начальником станції П’ятихатки. На цій посаді Володимир Іванович пропрацював двадцять вісім років, добре знав кожен куточок підпорядкованого йому господарства, всі ділянки напруженої цілодобової роботи стикової залізничної станції, проблеми та радощі її трудового колективу, а також міста залізничників П’ятихатки, в якому прожив усе своє життя і чиїм Почесним громадянином був обраний.

Володимир Стрельцов був безмежно відданий залізничній галузі, відстоював її інтереси і як депутат П’ятихатської міської ради.

За сумлінну працю Володимир Іванович був нагороджений високими державними нагородами – орденом Трудового Червоного Прапора, медаллю «За трудову доблесть», найвищою галузевою нагородою – знаком «Почесний залізничник», численними відзнаками Придніпровської залізниці.

Володимир Стрельцов був небайдужою, активною, життєлюбною людиною, чуйною до чужого горя, готовою прийти на допомогу словом та ділом. Сьогодні на залізничному транспорті працюють його зять та внук, яким Володимир Іванович передав свою відданість професії, гордість за звання залізничника.

В.о. начальника Придніпровської залізниці Іван Федорко та всі придніпровські залізничники глибоко співчувають рідним і близьким покійного.

Світла пам’ять про Володимира Івановича Стрельцова назавжди залишиться в наших серцях.