slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Придніпровські залізничники стали призерами творчого конкурсу від Укрзалізниці 5/11/2015

Побачити красу у повсякденній реальності – працівникам Придніпровської магістралі властиве і таке вміння. Залізничники наочно продемонстрували це, взявши участь у фотоконкурсі «Об’єктив сталевих магістралей».

Творче змагання, яке проводила Укрзалізниця, тривало майже два місяці. А напередодні професійного свята – Дня залізничника, переможців творчого фотоконкурсу було нагороджено. Роботи на конкурс надіслали 54 працівники всіх шести залізниць України. На світлинах можна було побачити вокзали та залізничні мости, рухомий склад, портрети залізничників та пейзажні замальовки.

Із розмаїття фотознімків журі обрало 9 переможців – по три на кожне призове місце. Однією зі срібних призерок стала помічник начальника з кадрових питань станції Нижньодніпровськ-Вузол Наталія Герасимова із фотозамальовкою «Поїзд у літо». Третє місце посів машиніст тепловоза локомотивного депо Дніпропетровськ Вадим Пономаренко. На конкурс він надав знімок, який зробив цієї весни під час оглядової екскурсії для іноземців. На фото залізничник зобразив тендітну вишневу гілочку на тлі паровоза ГР-280.

Усі переможці та призери конкурсу будуть відзначені почесними грамотами та грошовими преміями.