slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Пасажири Придніпровської магістралі охоче замовляють квитки онлайн 13/11/2015

Придніпровські залізничники констатують: популярність послуги замовлення та придбання проїзних документів за допомогою онлайн-сервісів серед подорожуючих залізничним транспортом постійно зростає.

Так, протягом 10 місяців 2015 року за допомогою Всесвітньої павутини на залізниці було оформлено 1 млн 547,1 тис. квитків на потяги дальнього сполучення - це понад 38 % від загального числа оформлених за цей період проїзних документів (4 млн 35,4 тис. квитків).

Як повідомили у пасажирській службі залізниці, порівняно з минулим роком кількість Інтернет-оформлень зросла на 5%. У січні-жовтні 2014 року цей показник становив 1 млн 473,3 тис. квитків.

Також, за спостереженнями залізничників, майже кожен п’ятий пасажир, що користується онлайн-сервісами, оформлює електронний проїзний документ (ЕПД). Його можна роздрукувати самостійно і пред’явити провідникові під час посадки до вагона. Так, протягом січня-жовтня 2015 року пасажири Придніпровської залізниці оформили 349,9 тис. електронних проїзних документів, тобто близько 23% від загальної кількості квитків, реалізованих за цей час Інтернет.

Нагадаємо, оформити та придбати квитки та ЕПД можна на офіційному сайті Укрзалізниці booking.uz.gov.ua . Задля зручності на сайті можна зареєструватися, вказавши свою електронну адресу, на яку затим надійде електронна версія квитка.