slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Укрзалізниця має значний потенціал для успішного розвитку, - експерти із США 1/12/2015

Про це під час візиту на Придніпровську залізницю заявив представник американської експертної групи Джон Оррісон, який має 40-річний досвід роботи в залізничній галузі та є технічним консультантом в модернізації залізничної інфраструктури і рухомого складу окремих країн Африки, Південної Америки та Європи.

Експертна група з США у складі фахівців залізничного, повітряного та водного транспорту відвідала Україну в рамках взаємодії з Міністерством інфраструктури, щоб вивчити стан української транспортної галузі, скласти рекомендації щодо її якнайшвидшої та максимально ефективної модернізації, а також знайти потенційно цікаві напрямки взаємодії України та США у транспортному секторі.

Членам групи Джону Оррісону та Адаму Уайтмену показали одну з найбільших сортувальних станцій магістралі та всієї Укрзалізниці – Нижньодніпровськ-Вузол, локомотивне депо Нижньодніпровськ-Вузол, а також Дніпропетровський тепловозоремонтний завод. Експерти із США перевірили виробничі цехи та дільниці залізничних підприємств, поспілкувалися з керівниками вищої та середньої ланки, оглянули музей депо.

На думку американських фахівців, залізнична галузь є стратегічною для економіки України і має перспективи успішної інтеграції в міжнародну транспортну мережу. Цьому сприяє розпочата Укрзалізницею модернізація інфраструктури та рухомого складу залізниць і ремонтних підприємств, однак її необхідно пришвидшити, щоб завершити вже протягом найближчих 5-6 років.

Потенціалом для подальшого розвитку залізничного транспорту України, вважають іноземні експерти, є також енергійний менеджмент і персонал залізничних підприємств – люди з необхідним досвідом роботи, потрібними вміннями та навичками, а також добре вибудувані виробничі зв’язки, які необхідно активно розширювати за рахунок міжнародного співробітництва.

Нагадаємо, тижнем раніше Дніпропетровський тепловозоремонтний завод відвідала делегація Німеччини на чолі з Державним секретарем Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Хансом-Йоахімом Фухтелем.