slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

У Запорізькій області неповнолітній отримав травму голови через спробу проїхати вантажним поїздом 2/12/2015

30 листопада на Придніпровській залізниці тяжко травмувався 11-літній хлопчик, який невдало спробував проїхатися вантажним поїздом.

Близько 22:00 на залізничному перегоні Новогупалівка – Славгород машиніст електропоїзда помітив між коліями нерухоме тіло і повідомив про це диспетчера станції Славгород.

Через відсутність під’їзду для автотранспорту – «швидкої» та міліції - на місце було направлено резервний локомотив, машиніст якого і виявив хлопчика із травмами голови та привіз його на станцію Славгород.

Реанімобілем постраждалу дитину спочатку доправили до Синельниківської міської лікарні, але з огляду на тяжкість травм перевезли до Дніпропетровської обласної дитячої лікарні.

За попередніми даними, хлопчина, який спізнився на приміський поїзд, вирішив під’їхати додому вантажним потягом, однак не втримався і зірвався на щебінь у міжколійному просторі.

Обставини нещасного випадку, зокрема, чому неповнолітній у таку пізню годину перебував на залізниці без нагляду дорослих, з’ясовуються.

Придніпровські залізничники закликають громадян неухильно дотримуватися правил безпеки на залізничних об’єктах та не наражати себе на небезпеку, використовуючи для проїзду рухомий склад, не пристосований для цієї мети.