slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На Придніпровській магістралі привітали жінок-залізничниць 3/3/2016

Напередодні Міжнародного жіночого дня придніпровських залізничниць тепло й щиро привітав керівний склад підприємства та дорожньої профспілки.

«Ви наповнюєте сенсом, радістю і любов’ю, турботою та затишком чоловіче життя, – сказав в.о. головного інженера-першого заступника начальника Придніпровської залізниці Юрій Тищенко, звертаючись до представниць прекрасної половини колективу. – Ви з нами від народження і впродовж усього життя. Не забути лагідні руки матері, чудові бабусині казки, хвилювання першого освідчення у коханні, радість батьківства, вашу розраду й підтримку. Щасливої вам жіночої долі, миру, любові, достатку, поваги та шани, яких ви гідні».

Миру, тепла, родинного затишку та весняного настрою побажав жіноцтву Придніпровської залізниці голова Дорпрофсожу Олександр Букреєв. «Будьте щасливими, вірте у краще навіть у наші нелегкі часи, посміхайтеся сонячно, хоч за вікном ще похмуро, завжди залишайтеся молодими, чарівними, добрими, щирими, як зараз», - підсумував він своє привітання.

Святковий настрій кращим працівницям підприємства подарували також самодіяльні колективи магістралі, які порадували присутніх вокальними, танцювальними та цирковими номерами.

Нагадаємо, що на цей час на Придніпровській залізниці працюють понад 17 тис. представниць слабкої статі, що перевищує 40% загальної чисельності працюючих.