slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Минулого тижня на Придніпровській залізниці запобігли п’яти крадіжкам майна та вантажів 14/3/2016

Упродовж 9-13 березня 2016 року на Придніпровській залізниці присікли п’ять спроб розкрадання майна та вантажів, які перевозить підприємство, затримали чотирьох зловмисників. Так, 12 березня ВОХрівці, які охороняють вантажі на станції Верховцеве, передали місцевим поліцейським чоловіка, який намагався розукомплектувати гальмівну систему вантажного вагона. Злодій виявився безробітним.

Того ж дня на перегоні П’ятихатки – Жовті Води-1 було попереджено крадіжку мінеральних добрив. Після несанкціонованого спрацювання гальм перед станцією Жовті Води-1 стрілець, який супроводжував номенклатурні вантажі, в одному з вагонів помітив відкриті двері. Відпрацьовуючи це повідомлення, оперативна група стрілецької команди Кривий Ріг-Головний виявила на 9-му км перегону майже тридцять мішків з мінеральними добривами і спільно з апостолівськими колегами влаштувала засідку. Вночі по вантаж, скинутий з поїзда, автомобілем «Таврія» приїхали двоє чоловіків. Затриманих передали до П’ятихатського відділу поліції.

Окрім цього, на минулому тижні під час проведення оперативно-профілактичних заходів за порушення правил безпеки на залізничному транспорті, зокрема ходіння коліями у невизначених місцях, охоронці затримали 28 осіб, з яких 24 оштрафували, з рештою провели попереджувальні бесіди.