slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На Придніпровській залізниці грали в шахи 18/3/2016

На Придніпровській залізниці пройшов XVII-й турнір із шахів пам’яті колишнього головного редактора газети «Придніпровська магістраль» Василя Ковалюка. Організаторами змагань традиційно виступили Дорожній спортивно-фізкультурний клуб «Локомотив» та об’єднана профспілкова організація служб магістралі.

Цьогоріч учасниками шахового турніру стали 14 залізничників та представників споріднених підприємств – Дніпропетровського тепловозоремонтного заводу, метрополітену та національного університету залізничного транспорту ім. академіка Лазаряна. Серед змагальників були три кандидати в майстри спорту з шахів та два першорозрядники.

Напружені інтелектуальні «баталії» тривали десять днів і вимагали від спортсменів високого рівня підготовки, нестандартного мислення та міцних нервів.

Переможці визначилися за результатами проведених матчів. Першу сходинку залізничного шахового п’єдесталу посів аспірант кафедри станцій та вузлів ДНУЗТ ім. академіка Лазаряна Олексій Пугач. Друге місце виборов начальник відділу служби з управління майновими та земельними ресурсами Придніпровської залізниці Павло Шиманський. «Бронза» дісталася інженерові-технологу метрополітену Юрію Услужину. Краща шахова трійця отримала пам’ятні медалі, дипломи та грошові призи.

Утім, заохочено було і решту учасників турніру – за участь у спортивному житті залізниці, жагу до перемоги та здоровий спосіб життя.