slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Придніпровські залізничники не тільки не здійснюють незаконної вирубки зелених насаджень, але й постійно привертають увагу правоохоронних органів до таких фактів 30/3/2016

Регіональна філія «Придніпровська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» спростовує поширену низкою ЗМІ інформацію нібито працівники залізниці здійснювали незаконну вирубку лісу на території Синельниківського району, що стало предметом кримінального провадження.

Наголошуємо на тому, що у процесі своєї роботи залізничники постійно наштовхуються на сліди масової, часом тотальної вирубки зелених насаджень сторонніми особами, про що інформують місцеві органи поліції, обласну прокуратуру та СБУ, вимагаючи присікти ці незаконні дій, виявити та покарати винних.

Повідомляємо також, що працівники дистанцій лісонасаджень виконують роботи виключно у смузі відведення залізниці. Зазвичай це розчищення смуги відведення від сушняку та «хворих» дерев, рідше і тільки після комісійного огляду – вирубка одиночних дерева, які становлять загрозу безпеці залізничного руху, за необхідності прокладення ліній електромереж чи зв’язку – формування просік.

Просимо ЗМІ не поширювати неперевірену інформацію, яка шкодить діловій репутації ПАТ «Укрзалізниця».