slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Оздоровлено 2500 дітей працівників залізниці 19/7/2011

З початку літнього оздоровчого сезону 2500 дітей працівників Придніпровської залізниці та її структурних підрозділів відпочили у відомчих оздоровчих таборах. Зокрема, у таборі ім. Ю.О.Гагаріна (м. Євпаторія) набрались сил 405 дітей, у «Айвазовському» (м. Феодосія) – 206, у таборі «Сокіл» (Арабатська Стрілка) – 420 дітлахів.

У таборах структурних підрозділів Придніпровської магістралі «Маяк» (м. Генічеськ) від Дніпропетровського тепловозоремонтного заводу та «Юний локомотивець» (м. Запоріжжя) від Запорізького електровозоремонтного заводу відпочили та оздоровились 280 та 153 дитини відповідно.

Відомчі табори повністю укомплектовані професійними кадрами, з яких 130 осіб – це педагоги, 120 – господарські працівники. Усі вони пройшли навчання, мають необхідну кваліфікацію та фаховий досвід.

Для попередження виникнення сезонних захворювань дитячі оздоровчі заклади постійно контролюються санітарно-епідеміологічною службою на Придніпровській залізниці, медичною службою Придніпровської залізниці та місцевими органами влади.

Загалом до кінця оздоровчого сезону у літніх таборах відпочинуть більше 4 тисяч дітей залізничників.