slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На минулому тижні на Придніпровській магістралі вберегли від розкрадання майна та вантажів на суму близько 46 тис. грн 18/4/2016

На минулому тижні, з 11 до 17 квітня 2016 року, на Придніпровській залізниці присікли одинадцять спроб розкрадання майна (7 фактів) та вантажів (4 факти) на загальну суму близько 46 тис. грн, при цьому затримали вісьмох зловмисників.

Так, 12 квітня ВОХРівці спільно з працівниками поліції на перегоні Самарівка – Нижньодніпровськ-Вузол затримали безробітного чоловіка, який шукав поживи, розукомплектовуючи верхню будову колії. Розкрадач мав при собі 33 закладні та клемні болти.

Того ж дня оперативна група стрілецької команди Чаплине попередила крадіжку восьми дерев’яних шпал, попередньо скинутих із вантажного потяга.

П’ятнадцятого квітня стрілець команди Пологи, який супроводжував вагони з номенклатурним вантажем, під час відправлення потяга зі станції Мечетна помітив сторонніх осіб, що скидали листовий металопрокат, і затребував зупинки поїзда. Завдяки цьому вдалося уникнути розкрадання 73 шт. листового прокату вагою понад 2,3 т і вартістю майже 30 тис. грн.

Сімнадцятого квітня на перегоні Таврійськ – Бурчацьк ВОХРівці затримали групу у складі трьох осіб, яка намагалася автомобілем ВАЗ вивезти вкрадені деталі верхньої будови колії – рейки, гайки, болти, костилі тощо, загальною вартістю 5 тис. грн. Зловмисників разом із транспортним засобом передали до місцевого райвідділу поліції.

Окрім цього, під час проведення оперативно-профілактичних заходів за порушення правил безпеки на залізничному транспорті України (ходіння коліями у невизначених місцях) працівники воєнізованої охорони залізниці затримали 12 осіб. Усіх порушники оштрафовано.