slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Залізничники Придніпровської вшанували пам’ять Г.М.Кірпи 21/7/2011

20 липня у Харкові на стадіоні «Локомотив» відбулися урочистості до 65-річчя від Дня народження Героя України Г.М.Кірпи, учасниками яких стали делегації усіх залізниць України, в тому числі й Придніпровської.

Організатор заходу – Міжнародна громадська організація «Фонд ім. Г.М.Кірпи», заснована дружиною колишнього Міністра транспорту та зв’язку й Генерального директора Укрзалізниці.

Рідні, численні друзі й колеги, що зібралися на вечір вшанування пам’яті Г.М.Кірпи, теплими словами згадували сторінки подвижницького життя Георгія Миколайовича – його службову й доброчинну діяльність, ті проекти, які він втілив у життя і які дотепер ще дивують українців та світову спільноту своїм масштабом і новаторством.

Підсумком зустрічі став урочистий концерт, в якому взяли участь переможці огляду-конкурсу народної творчості залізничників, що під гаслом «З Богом у серці» проводила Міжнародна громадська організація на всіх залізницях України, а також професійні артисти Росії й України – Таїсія Повалій, Микола Басков, Олександр Малінін та Володимир Гришко.