slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Охорона Придніпровської залізниці виявила у лісосмузі три вантажівки з украденим вугіллям 17/5/2016

Протягом минулого тижня, з 9 до 15 травня 2016 року, працівники ВОХОР запобігли дев’яти спробам розкрадання майна та вантажів залізниці.

Так, дванадцятого травня на перегоні Новогупалівка – Славгород бійці стрілецької команди Запоріжжя-Ліве присікли крадіжку чавуну в злитках (17 од.) загальною вагою близько 120 кг, який злодії скинули з вантажного потяга.

П’ятнадцятого травня під час спільних з правоохоронцями оперативно-профілактичних заходів по станції Верхній Токмак-2 бійці стрілецької команди Пологи біля колії, яка межує з лісосмугою, виявили три вантажівки ГАЗ із 15 тоннами вугілля.. Було влаштовано засідку, однак затримати розкрадачів не вдалося. «Вугільні» автомобілі доставлені на штраф майданчик місцевої поліції. Правоохоронними органами розпочате слідство.

Окрім цього, під час проведення оперативно-профілактичних заходів за порушення правил безпеки на залізничному транспорті (ходіння коліями у невизначених місцях) на минулому тижні було затримано 18 осіб. Усі порушники оштрафовані.