slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Охорона Придніпровської залізниці вберегла від розкрадання майна та вантажів на суму близько 11 тисяч гривень 30/5/2016

На минулому тижні, з 23 до 29 травня 2016 року, на Придніпровській залізниці запобігли одинадцяти спробам розкрадання майна та вантажів, при цьому затримали чотирьох зловмисників.

Так, 23 травня машиніст електропоїзда сполучення Нікополь – Тимкове повідомив, що на перегоні Нікопольбуд – Чортомлик уздовж колії лежать злитки чавуну. На місце терміново виїхала оперативна група стрілецької команди Апостолове, яка завадила злодіям зібрати скинутий з поїзда вантаж. Орієнтовна вартість 82 злитків чавуну, виявлених ВОХОРівцями на перегоні, майже 4 тис. грн.

Аналогічна ситуація виникла 28 травня на перегоні Магедове – Комиш Зоря, де машиніст помітив скинуті з поїзда листи оцинкованого металопрокату. Працівники воєнізованої охорони спільно зі співробітниками поліції влаштували засідку, однак зловмисники за вкраденим не з’явилися.

Окрім цього, під час проведення оперативно-профілактичних заходів за порушення правил безпеки громадян на залізничному транспорті (ходіння коліями у невизначених місцях) було затримано 20 осіб. Порушників оштрафовано.