slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Відбулося виїзне засідання дорожньої комісії з відкритого відбору на посаду заступника начальника Запорізького моторвагонного депо 17/6/2016

Учора, 16 червня, спеціальна комісія Придніпровської залізниці, створена у рамках пілотного проекту з відкритого добору на посади керівників структурних підрозділів, провела виїзне засідання у Запорізькому моторвагонному депо, де проходить відкритий добір на посаду заступника начальника депо з експлуатації.

До складу дорожньої комісії під головуванням заступника начальника залізниці з реформування Миколи Кужавського увійшли: заступник начальника залізниці з безпеки Олег Гуляєв, в.о. головного інженера – першого заступника начальника залізниці Олександр Бабенко, помічник начальника залізниці Петро Лоза, заступник голови Дорпрофсожу - головний технічний інспектор праці Ради профспілки на Придніпровській залізниці Андрій Лейко, віце-президент Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) «Потенціал» Михайло Черненький, голова Запорізької територіальної профспілкової організації Анатолій Каліберда, а також керівники галузевих служб – кадрової та соціальної політики; охорони праці; юридичної; воєнізованої охорони; приміських пасажирських перевезень; організації праці, заробітної плати та структур управління; апарату безпеки руху поїздів та автотранспорту.

Високий рівень членів комісії та місце проведення її засідання засвідчили серйозні наміри керівництва Придніпровської залізниці неухильно дотримуватися максимальної відкритості та прозорості в управлінні персоналом, призначати керівників усіх ланок тільки після всебічного колегіального вивчення ділових, професійних та моральних якостей кандидатів, діяти виключно у рамках чинного законодавства та з урахуванням думки трудового колективу.

Метою виїзного засідання була співбесіда з трьома претендентами на посаду заступника начальника депо з експлуатації. Попередньо, у визначений термін, вони вже подали необхідний для процедури відкритого добору пакет документів.

Трудовий колектив депо був заздалегідь сповіщений про візит дорожньої комісії і про те, що кожен охочий може стати не лише глядачем, але й учасником засідання, зокрема, поставити кандидатам свої запитання.

Під час співбесіди кожен із кандидатів презентував свою програму дій у разі призначення на посаду, насамперед, висловив шляхи вирішення проблемних питань та «вузьких місць» у роботі депо, а також відповів на численні запитання членів комісії.

Опитування стосувалося тих обов’язкових обсягів знань, якими повинен володіти заступник начальника депо з експлуатації, - як професійних, так і з охорони праці, безпеки руху, організації праці, тощо. Щоб претенденти опинилися в однакових умовах, кожному з них пропонувалося відповісти на однаковий набір запитань.v

Наприкінці виїзного засідання члени комісії подякували всім кандидатам за їхню рішучість і готовність в нелегких економічних умовах узятися за вирішення проблем моторвагонного депо, забезпечувати його стабільну роботу.

Комісія продовжує свою роботу.

Нагадаємо, що відритий добір на посаду заступника начальника Запорізького моторвагонного депо з експлуатації є пілотним проектом Придніпровської залізниці. Він проходить у рамках реформування залізничної галузі, зокрема, формування нової управлінської команди, забезпечення прозорості та відкритості діяльності ПАТ «Укрзалізниця».