slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На Придніпровській магістралі збитки від дій вандалів перевищили 160 тис. грн 16/8/2016

З січня по липень 2016 року на Придніпровській залізниці зафіксовано 28 випадків пошкодження та розукомплектування приміського рухомого складу. Збитки від дій залізничних хуліганів з урахуванням витрат на відновлення склали майже 163 тис. грн.

Зазвичай вандали б’ють шибки у вікнах і дверях приміських поїздів, псують сидіння та фурнітуру, розмальовують графіті вагони.

Найбільше шкоди приміським поїздам у цей період було завдано на станціях Кривий Ріг, Нікополь, Синельникове-1 та Запоріжжя-2.

За кожним фактом вандалізму працівники залізниці направляли відповідні матеріали до правоохоронних органів. За сім місяців було відкрито 16 кримінальних проваджень. За рішенням суду до кримінальної відповідальності було притягнуто двох залізничних хуліганів, які відшкодовуватимуть Придніпровській магістралі збитку на суму понад 78 тис. грн.

Залізничники вкотре закликають громадян цивілізовано ставитися до приміського рухомого складу, адже приміські поїзди - це загальнодоступний і затребуваний у населення вид транспорту, а витрати на його утримання і відновлення після актів вандалізму зростають із кожним днем.