slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

До безперебійної роботи взимку на Придніпровській залізниці підготують усі господарства, насамперед інфраструктуру та рухомий склад 17/8/2016

Придніпровські залізничники розпочали комплексну підготовку до роботи в осінньо-зимовий період, покликану гарантувати стабільні та безпечні перевезення пасажирів і вантажів в холодні пори року.

Зокрема, до настання холодів на залізниці відремонтують понад 2,4 тис. виробничих будівель і споруд, два житлові будинки та чотири гуртожитки, 531 котельню виробничої сфери та дві – соціальної.

Заплановано також виконати ремонт 520 пасажирських та 502 вантажних вагонів, 4 секцій електропоїздів, оновити понад 290 км колії, майже 730 км контактної мережі, випробувати роботу схем плавлення ожеледі та профілактичного підігріву контактної мережі.

Окрім того, придніпровські залізничники підготують до роботи взимку 245 стрілочних переводів з електрообігрівом та майже 2,2 тис. – з пневмообдувкою, майже 7 тис. систем централізованого блокування та зв’язку (станційних та дільничних).

Напоготові до ліквідації наслідків зимової негоди будуть 33 снігоочисні та снігоприбиральні машини СМ-2 і СДПМ, 43 крани (козлові й на залізничному ходу), майже 500 одиниць автотехніки, 20 - техніки для прибирання снігу, 10,5 тис. - інструменту та інвентарю.

На залізниці також працюють над створенням необхідного запасу посипних матеріалів і вугілля для безперебійної роботи котелень та опалювання пасажирських вагонів.

Посилена увага приділяється придбанню зимового спецодягу для залізничників, насамперед тих, які будуть задіяні у роботах на відкритому повітрі, а також підготовці до осінньо-зимового періоду санітарно-побутових приміщень (роздягалень, сушарень, душових тощо).

На сьогодні вже виконано третину запланованих заходів. Загалом на підготовчі заходи Придніпровська магістраль запланувала спрямувати цього року майже 725 млн грн.